Aanmelden

Aanmelden voor de ICT Campus?

Het aanmelden voor een mbo-opleiding begint met het kiezen van je opleiding. Jouw gekozen opleiding bieden wij aan in samenwerking met ROC Midden Nederland. Ben je zeker van je keuze? Voldoe je aan de vooropleidingseisen? Meld je dan voor 1 april aan, dan ben je zeker van een plekje. Voor alle mbo-instellingen gaat aanmelden via CAMBO (Centraal Aanmelden MBO). Om daar in te loggen heb je een DigiD nodig. 

Voordelen van aanmelden met DigiD

  • Je gegevens worden automatisch opgehaald vanuit DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs)
  • Je hebt inzicht in jouw aanmelding(en).

De aanmeldstappen op een rij

  1. Kies hieronder de opleiding waar jij je voor wilt inschrijven, klik op de button en log in met je DigiD.
  2. Een deel van de benodigde gegevens wordt voor je uit DUO opgehaald en automatisch ingevuld.
  3. Je krijgt een mail van CAMBO om je opgegeven e-mailadres te bevestigen. Ga naar die mail en klik op de link. 
  4. Vul daarna zelf de ontbrekende gegevens in en rond je aanmelding af. Jouw aanmelding komt daarna automatisch bij ons binnen. 
  5. Je ontvangt in je mail een bevestiging van je aanmelding. Check even of alle info daarin klopt. Klopt er iets niet? Mail dan naar info@ictcampus.nl
  6. Na ongeveer vijf werkdagen ontvang je van ons een bericht via de mail. Voldoe jij aan alle gestelde eisen voor de door jouw gekozen opleiding, dan word je meestal meteen uitgenodigd voor een kennismaking. Heb je al een kennismakingsgesprek gehad? Dan wordt je direct geplaatst op de door jouw gekozen opleiding!

Geen DigiD?

Als je een Burgerservicenummer (BSN) hebt, dan kan je een DigiD aanvragen. Dat doe je op deze website van de Rijksoverheid.

Geen BSN? Of heb je andere vragen over je aanmelding?

Neem dan contact met ons op via info@ictcampus.nl of bel met 035 760 04 05.

Expert IT Systems & Security

Software Developer


Toch liever eerst even kennismaken?

Via de knop kun je je gemakkelijk aanmelden voor een kennismakingsgesprek. Wij nemen dan contact met jou op om een afspraak te plannen.